IMG cd19163146833fb41f85cbc73856d15b V

Слобожанською селищною радою та безпосередньо селищним головою Дмитром Діхтярем вживаються заходи щодо вирішення найактуальнішого на сьогодні питання, а саме теплозабезпечення смт. Слобожанське. З даного питання на місцевому рівні неодноразово проводилися зустрічі з керівництвом Чугуївської районної військової адміністрації, Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго»,  інших керівників підприємств та відповідних  спеціалістів в галузі теплопостачання.

Так 17.11.2022 було проведено нараду на обласному рівні під головуванням  заступника начальника  Харківської обласної військової адміністрації Михайла Харнама за участі директора Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Сергія Магдисюка, начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка, директора ПРАТ «Зміївська овочева фабрика» Ігоря Сисенка,   в.о. директора Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» Олександра Костюкова та Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяря.  

На нараді обговорювалося основне питання щодо забезпечення тепловою енергією смт. Слобожанське, оскільки на теперішній час в зв’язку з пошкодженням теплового обладнання Зміївської ТЕС, внаслідок ракетних обстрілів, та через існуючу заборгованість  за газ ПАТ «Центренерго» Зміївська ТЕС не надає послуги з теплопостачання споживачам смт. Слобожанське та не генерує електрику, так необхідну нашому регіону.

Крім цього зустріч дала змогу обговорити питання:

  • щодо можливості задіяння аварійної, альтернативної системи подання тепла у смт. Слобожанське;
  • можливості відновлення пошкоджених, зруйнованих внаслідок авіаудару житлових будинків в сел. Благодатне по вул. Садова, №1 та №2;
  • проблеми логістики, зруйнованих доріг, мостів та інфраструктури.

Питання що були винесені на обговорення є найважливішими та актуальними, знаходяться на контролі Харківської обласної військової адміністрації. Обговорення, та рішення винесені з цієї наради дають вагому надію на найскоріше вирішення поставлених питань.