Під час засідання було розглянуто та прийнято 15 рішень з наступних питань:

  • Про схвалення проєкту рішення ХХVІ сесії VIІI скликання Слобожанської селищної ради « Про внесення змін до рішення ХХІ сесії VIІI скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2021 року № 987-VIІI "Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2022 рік.
  • Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін до Заходів до цільових та галузевих Програм Слобожанської селищної ради.
  • Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної Програми часткового відшкодування витрат громадянам, які відновили пошкоджені внаслідок російської військової агресії вікна у житлових приміщеннях.
  • Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  • Про надання пільги по сплаті орендної плати за користування нерухомим майном Слобожанської селищної територіальної громади.
  • Про продовження дії тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуг з постачання теплової енергії і гарячої води для споживачів Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» на період з 01 жовтня 2022 року по 30 вересня 2023 року.
  • Про схвалення проєкту рішення Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Слобожанської селищної ради на 2021-2023 роки» та внесення змін до Номенклатури та обсягів місцевого матеріального резерву Слобожанської селищної ради.
  • Про створення комісії та затвердження Положення про комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

Під час засідання виконавчого комітету, Слобожанський селищний голова Дмитро Діхтяр звернувся до членів виконавчого комітету з побажанням, що вони, як безпосередні учасники процесу прийняття рішень, повинні долучатися до роз’яснення мешканцям громади стосовно основних проблемних питань громади, законодавчих особливостей та можливостей селищної ради, шляхів їх вирішення, а також процесу розподілу бюджетних коштів територіальної громади.

Крім цього, було обговорено ситуацію з гуманітарною допомогою та потребою у ній.

Вкотре було запропоновано всім, особливо незадоволеним, приєднатися до пошуку та збору, а також видачі допомоги або зробити це самостійно...

Як і раніше на заклики селищної ради відгуків немає.

Робота триває.