☝️З метою забезпечення продуктами харчування та засобами особистої гігієни найбільш незахищених верств населення Слобожанської селищної територіальної громади, селищною радою організовано пункт видачі гуманітарної допомоги в Освітньо - молодіжному просторі "КРОК", що знаходиться в приміщенні Слобожанського селищного Палацу культури.
 
✅Насамперед, організовано забезпечення дитячим харчуванням та підгузками дітей від 0 до 18 місяців, які наразі перебувають на території населених пунктів громади.
✅Також організовано надання продуктів харчування багатодітним сім'ям, малозабезпеченим сім'ям, дітям-, сім'ям, в яких знаходяться під опікою діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також одиноким людям похилого віку. Тим представникам зазначених категорій, які не мають змоги самостійно отримати гуманітарну допомогу, таку допомогу приносили безпосередньо до дому співробітники КУ "Центр соціальних послуг".
✅Окрім цього, було організовано роздачу мандаринів усім без винятку дітям від 0 до 18 років, які наразі перебувають на території населених пунктів Слобожанської селищної територіальної громади.
? Гуманітарна допомога надходить з багатьох міст України.
? Висловлюємо щиру вдячність благодійникам та продовжуємо роботу з отримання та розподілу гуманітарної допомоги, що надходить до селищної ради.