DSCN7630

22 березня 2021 року під час засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слобожанської селищної ради розглянуто питання щодо відновлення роботи Слобожанського закладу дошкільної освіти № 3.

Роботу даного закладу було призупинено на період проведення епідеміологічного розслідування фахівцями Зміївської філії ДУ «Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», а саме з 09.03.2021 до 26.03.2021 року.

Під час епідеміологічного розслідування було проведено ряд лабораторних досліджень: проби питної води, харчових продуктів, змивів з об’єктів зовнішнього середовища, обстеження персоналу закладу та контактних дітей.

За результатами лабораторних досліджень, збудників гострих кишкових інфекцій не виявлено.

Враховуючи обставини призупинення роботи закладу, а також результати епідеміологічного розслідування, Відділом освіти Слобожанської селищної ради рекомендовано відновити роботу Слобожанського ЗДО №3 з дотриманням наступних вимог, а саме:

ПРИЙОМ ДІТЕЙ ДО СЛОБОЖАНСЬКОГО ЗДО №3 ПРОВОДИТИ ПРИ НАЯВНОСТІ ДОВІДКИ ПРО СКЛАД СІМ’Ї ТА ДОВІДКИ ПРО МЕДИЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ ВСІХ ЧЛЕНІВ РОДИНИ, У ВІДПОВІДНОСТІ ДО ДОВІДКИ ПРО СКЛАД СІМ’Ї.

Шановні мешканці громади, в особливості батьки дітей, які відвідують Слобожанський ЗДО №3! Просимо з розумінням поставитися до вказаних вимог! Слобожанська селищна рада та керівництво Слобожанського ЗДО №3 піклується про КОЖНУ дитину та мусить вжити усі можливі заходи задля запобігання спалаху інфекційних хвороб у закладах дошкільної освіти Слобожанської громади.