Слобожанська селищна рада інформує, що постановою Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2021 року № 1020 затверджені Порядок надання одноразової компенсації особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, постраждалим внаслідок дії вибухонебезпечних предметів та Порядок надання щорічної допомоги на оздоровлення особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, постраждалим внаслідок дії вибухонебезпечних предметів.

 Одноразова компенсація та щорічна допомога на оздоровлення надається особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю до 18 років, яким встановлено інвалідність унаслідок одержаних на території України ушкоджень здоров’я, спричинених вибухонебезпечними предметами, визначеними пунктом 1 частини першої статті 1 Закону України «Про протимінну діяльність в Україні», за зареєстрованим або фактичним місцем проживання.

За додатковою інформацією звертатися до відділу соціального захисту населення Слобожанської селищної ради за адресою: Харківська область, Чугуївський район, с-ще Слобожанське, вул. Каштанова, буд. 21, або за телефоном (05747) 5-27-12 та (066) 510-76-81.