ZAKUPIVLYA

Інформація

про розміщення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1

Замовник

СЛОБОЖАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2

Назва предмету закупівлі

ДК 021:2015: 60180000-3 Прокат вантажних транспортних засобів із водієм для перевезення товарів «Транспортні послуги для перевезення гуманітарної допомоги для  населення Слобожанської селищної територіальної громади та установ і організацій Слобожанської селищної ради »

3

Вид процедури

Відкриті торги з особливостями

4

Дата оголошення

10 січня 2024 року

5

Строк поставки

по 31 грудня 2024 року

6

Обсяг закупівлі

555 год/маш

7

Ідентифікатор закупівлі

UA-2024-01-10-001977-a

8

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості  предмета закупівлі

444 000,00 грн.( чотириста сорок чотири тисячі грн. 00 коп), у тому числі ПДВ.

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі визначена на підставі розрахунків з урахуванням запланованих поточних завдань замовника на 2024 рік .

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”.

9

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до потреб та прогнозованих обсягів на 2024 рік.

10

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Метою предмета закупівлі є перевезення гуманітарної допомоги для  населення Слобожанської селищної територіальної громади та установ і організацій Слобожанської селищної ради.

Надання Послуг здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства в галузі охорони праці, правил протипожежної безпеки, правил дорожнього руху та інших нормативно-правових документів.

Обсяги закупівлі можуть бути зменшені Замовником , зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків Замовника.

Пропозиції, що не відповідають зазначеним технічним вимогам відхиляються.

 Виконавець повинен Забезпечувати своєчасну подачу автотранспорту в обумовлену дату, час і місце згідно із заявками Замовника, також передбачити можливість надання вантажного транспорту у вихідні та святкові дні.

Транспортний засіб для надання послуг повинен бути в належному технічному стані, укомплектованими відповідно до законодавства України в галузі безпеки дорожнього руху, відповідати усім вимогам безпеки, охорони праці та навколишнього середовища. У випадку виникнення несправностей автотранспорту в період обслуговування, необхідно замінити його на аналогічний технічно справний транспорт (відповідного класу та технічного стану ) без зміни вартості та строків виконання замовлення.

Виконавець розраховує ціну своєї пропозиції за ціною роботи техніки за 1 машино/годину роботи  однієї одиниці вантажного транспорту.

Виконавець має включити в вартість послуг паливо, яке необхідно для перевезень. Усі послуги, пов’язані з ремонтуванням, технічним обслуговуванням, страхуванням та отриманням протоколу з технічного огляду транспортного засобу повністю забезпечує організація-виконавець. Мийка та прибирання транспортних засобів, щоденний технічний огляд забезпечує організація-виконавець.

Характеристика вантажів – продукти харчування, засоби гігієни , м’який інвентар, господарчі матеріали , електроприлади тощо. Виконавець несе повну відповідальність, передбачену законодавством, за безпеку вантажів під час перевезення, до моменту передачі Замовнику.

На підтвердження гарантії про можливість виконати заявку замовника, учасник в складі своєї пропозиції подає відповідну довідку та документальне підтвердження про наявність матеріально-технічної бази, з вказівкою місцезнаходження в радіусі не більше 5 км від смт. Слобожанське (для можливості перевезення співробітників , волонтерів для здійснення завантаження вантажу ручним способом).  Крім наявності виробничої бази (гаражів, або інших приміщень для обслуговування техніки) учасник має підтвердити документально наявність техніки, яка буде використовуватися для надання послуг шляхом подання в складі пропозиції свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів.

Вимоги до вантажного транспорту:

  • висока маневреність;
  • вантажопідйомність від 8 т до 10 т;
  • наявність гідравлічного борту для завантаження ручним способом;
  • можливість бокового та верхнього завантаження , а також наявність гідравлічного борту для ручного завантаження автомобіля;
  • загальна висота вантажної платформи не більше 1,8м,
  • автомобіль повинен відповідати екологічному стандарту не нижче ЕВРО 5.

Якість Послуги повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів та відповідати параметрам та вимогам, зазначеним у цьому додатку.