«Sul Lago» спільно з неурядовим товариством «Czysty Swiat» здійснює реабілітаційну евакуацію з України до Польщі дітей з батьками або ж із законними представниками з метою поліпшення емоційно-психологічного здоров’я та відпочинку дітей.

Родини з дітьми запрошуються до м. Олецько Вармінсько-Мазурського воєводства, де проживатимуть у готельному комплексі для переселенців з України «Olecko», вул. Паркова, 11. Дана реабілітаційна евакуація розглядається, як відпочинок для таких категорій дітей:

  • постраждалі від наслідків воєнних дій;
  • родини опікунів;
  • багатодітні сім’ї;
  • родини військовослужбовців (у тому числі загиблих).

Термін перебування від 60 до 120 діб.

Пропонується безкоштовне триразове харчування та проживання в чотиримісних номерах із санвузлом.

З метою повноцінного та якісного навчання діти забезпечуються інтернет-ресурсом, зошитами, канцелярським приладдям та навушниками для комфортного прослуховування онлайн-уроків.

Територія, де розташований готельний комплекс, межує з мальовничим озером та парком. Неподалік знаходиться спортивно-оздоровчий комплекс, де є 7 тенісних кортів, сучасний футбольний стадіон, бігові доріжки, басейн, майданчик для баскетболу, волейболу, а також 12-метровий скеледром. Діти можуть безкоштовно 1 годину на тиждень користуватися трьома секціями за вподобанням.

Для ефективного та повноцінного проходження психологічно-емоційної реабілітації дітей можлива організація екскурсії до м. Августов (місто 1000 озер), до м. Олецько, де знаходиться Олецький замок, монастир Капуцинів та ін..

Обов’язкові умови:

  • наявність закордонних паспортів;
  • раніше не перебували у Польщі.

Проїзд по Україні здійснюється за власний рахунок.

Для реєстрації або більш детальної інформації звертатися до служби у справах дітей Слобожанської селищної ради за адресою: смт. Слобожанське, вул. Дружби, 6, каб. 4. Заявки приймаються до 03.11.2023 р.