Благодійна організація «Харківські Самаритяни» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини реалізує в місті Харкові та Харківській області проєкт з надання психосоціальної допомоги особам, постраждалим внаслідок війни в Україні.

 

Наша місія - допомогти впоратись з наслідками травматичних подій, стабілізувати емоційний стан та повернути комфорт, радість й самовпевненість.

Наразі відкрита реєстрація до офлайн груп психологічного спілкування для всіх вікових категорій та соціальних груп, які пережили психотравмуючі події: для дітей віком від 8-18 років; для дорослих від 18-59 років; для літніх людей від 60 років;

для осіб з інвалідністю кожної зазначеної вікової категорії.

Заняття розробляються відповідно до певної цільової групи з використанням різних методик та практик.

Проєктом заплановані:

групові офлайн заняття з досвідченими психологами; психологічна просвіта; відновлювальні практики; психологічні ігри;

індивідуальна психосоціальна підтримка вдома.

Для учасників проєкту також передбачені:

творчі та пізнавальні майстер-класи;

різні активності та екскурсії;

організація виїзних заходів дитячого відпочинку; гуманітарна підтримка вразливих категорій громадян.

Є можливість, у разі необхідності, транспортування групи бенефіціарів з місця збору до Центру ПСП та у зворотньому напрямку.

Всі послуги в рамках проєкту БЕЗКОШТОВНІ.

Отримати більш детальну інформацію щодо роботи Центру з психосоціальної підтримки та зареєструватись на консультацію можна за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за тел.: +38050 723 70 03, +38097 723 70 03 з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 16-00.