ZAKUPIVLYA

Інформація

про розміщення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі

 (відповідно до пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів»  (зі змінами))

1

Замовник

СЛОБОЖАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2

Назва предмету закупівлі

ДК 021:2015: 60180000-3 Прокат вантажних транспортних засобів із водієм для перевезення товарів «Транспортні послуги з перевезення гуманітарної допомоги для  населення Слобожанської селищної територіальної громади та установ і організацій Слобожанської селищної ради »

3

Вид процедури

Відкриті торги з особливостями

4

Дата оголошення

21 лютого 2023 року

5

Строк поставки

по 31 грудня 2023 року

6

Обсяг закупівлі

1 послуга

7

Ідентифікатор закупівлі

UA-2023-02-21-004803-a

8

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості  предмета закупівлі

560 000,00 грн.( п’ятсот шістдесят тисяч  грн. 00 коп),  у тому числі ПДВ.

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі визначена на підставі розрахунків з урахуванням запланованих поточних завдань замовника на 2023 рік .

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”.

9

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до рішення XXXII  сесії VIII скликання від 21.02.2023 р №1471- VIII

10

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

  Метою предмета закупівлі є перевезення гуманітарної допомоги для  населення Слобожанської селищної територіальної громади та установ і організацій Слобожанської селищної ради.

  Характеристика вантажів – продукти харчування, засоби гігієни , м’який інвентар, електроприлади тощо.

  Виконавець повинен забезпечувати  своєчасну подачу автотранспорту в обумовлену дату, час і місце згідно із заявками Замовника. При неможливості в передбачений заявкою строк надати транспорт (на етапі узгодження надання Послуги) повідомити про це Замовника, та замінити іншим  аналогічним транспортом відповідного класу та технічного стану.

   Вимоги до вантажного транспорту:

-          висока маневреність;

-          вантажопідйомність від 8 т до 10 т;

-          наявність гідравлічного борту для завантаження ручним способом;

-          можливість бокового та верхнього завантаження , а також наявність гідравлічного борту для ручного завантаження автомобіля;

-          загальна висота вантажної платформи не більше 1,8м,

-          автомобіль повинен відповідати екологічному стандарту не нижче ЕВРО 5.

  Виконавець несе повну відповідальність, передбачену законодавством, за безпеку вантажів під час перевезення, до моменту передачі Замовнику.

  Виконавець розраховує ціну своєї пропозиції за ціною роботи техніки за 1 машино/годину роботи  однієї одиниці вантажного транспорту.

   Можливість надання вантажного транспорту у вихідні та святкові дні.

   Транспортні засоби для надання послуг повинні бути в належному технічному стані, укомплектованими відповідно до законо-давства України в галузі безпеки дорожнього руху, відповідати усім вимогам безпеки, охорони праці та навколишнього середовища. У випадку виникнення несправностей автотранспорту в період обслуговування, необхідно замінити його на аналогічний технічно справний транспорт без зміни вартості та строків виконання замовлення.            Включити в вартість послуг паливо, яке необхідно для перевезень. Усі послуги, пов’язані з ремонтуванням, технічним обслуговуванням, страхуванням та отриманням протоколу з технічного огляду транспортного засобу повністю забезпечує організація-виконавець. Мийка та прибирання транспортних засобів, щоденний технічний огляд забезпечує організація-виконавець. 

      Надання Послуг здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства в галузі охорони праці, правил протипожежної безпеки, правил дорожнього руху та інших нормативно-правових документів. 

   Матеріально-технічна база повинна бути в    радіусі не більше 5 км від смт. Слобожанське (для можливості перевезення співробітників , волонтерів для здійснення завантаження вантажу ручним способом). 

 Якість Послуги повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів та відповідати параметрам та вимогам, зазначеним у цьому додатку.