Щодо безоплатного забезпечення деревиною паливною мешканців Слобожанської селищної територіальної громади у період дії воєнного стану відповідно до  розпорядження начальника Харківської обласної військової адміністрації №225 В від 26.10.2022 року “Про забезпечення населення території Харківської області, прилеглих до зони проведення воєнних (бойових) дій, деревиною паливною у період дії воєнного стану”.

Відповідно до розпорядження безоплатному забезпеченню деревиною паливною підлягають виключно домогосподарства, які не мають іншої системи опалення, крім дров'яної та не отримали безкоштовно допомогу (від благодійних, релігійних організацій, тощо) у вигляді деревини паливної.

Заявники вказаних домоволодінь, які потребують забезпечення безоплатною деревиною паливною, подають заяви до відділу соціального захисту населення Слобожанської селищної ради до 01.12.2022 року за адресою:  смт. Слобожанське, вул. Лермонтова, 21, перший поверх або до старостинських округів за місцем  розташування домоволодіння. 

 

 

Разом з заявою надаються такі документи:

- копія паспорта громадянина України або інший документ, що посвідчує особу;

- копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;

-інформація про склад сім'ї, видана спеціалістами відділу ЦНАП селищної ради;

-за наявності копії документів, що посвідчують відповідний статус проживаючих у домоволодінні (відповідно до категорій черги вказаних нижче);

- довідку з Зміївського відділення АТ «Харківгаз» про відсутність газового опалення (крім мешканців сіл Мохнач, Занки, Суха Гомільша, Геївка).

Подані заяви з доданими документами розглядаються відповідною робочою групою .

За результатами розгляду документів складаються списки домогосподарств, які потребують безоплатного забезпечення деревиною паливною, з урахуванням такої черговості:

- сім'ї, до складу яких входять особи з інвалідністю І групи;

-  сім'ї, до складу яких входять діти з інвалідністю групи “А”;

- сім'ї, до складу яких входять тільки непрацездатні особи (діти, пенсіонери, особи з інвалідністю тощо);

- сім'ї, в яких виховується троє та більше дітей, в тому числі дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування;

- одинокі батько чи мати, які мають на вихованні дітей до 14 років;

- одиноко проживаючі особи/подружжя похилого віку;

- сім'ї, які отримують державну соціальну допомогу  малозабезпеченим сім'ям;

- інші.

Домоволодіння забезпечуються деревиною паливною відповідно до Списків у межах і обсягах, передбачених розпорядженням Харківської обласної військової адміністрації №225В від 26.10.2022 року