Шановні мешканці багатоквартирних будинків!

Слобожанська селищна рада інформує, що внаслідок бойових дій було пошкоджено  обладнання Зміївської ТЕС, через що  відбувається затримка з опалювальним сезоном 2022-2023 для споживачів усіх категорій смт. Слобожанське, в тому числі і в багатоквартирних житлових будинках.

В зв’язку із зниженням температури зовнішнього повітря відбувається великий обсяг споживання електричної енергії, що в свою чергу, через значене збільшення навантаження на електричне обладнання, може призвести до аварій на внутрішньо-будинкових електричних мережах, кабельних ліній електропередач та силових трансформаторних підстанціях.

З метою уникнення аварійних ситуацій та ризиків знеструмлення житлових будинків, селищна рада звертається з проханням мінімізувати споживання електроенергії, а саме по можливості обмежити використання енергоємних електроприладів (бойлери, електрообігрівачі, кондиціонери, мікрохвильові печі, електричні чайники та ін.), або вмикати їх почергово.

Сподіваємось на виконання вищевказаних рекомендацій, що в свою чергу дасть можливість уникнути аварійних ситуацій та повного і тривалого відключення електричної енергії в ваших помешканнях.