5da822bfe5def809040562

Шановні мешканці Слобожанської селищної територіальної громади!

 

В зв’язку з тим, що збільшилась потреба електрозабезпечення Ваших домівок в дану пору року, а зважаючи на вимоги сьогодення, великий відсоток енергетичної системи України пошкоджено, обладнання енергетичної системи несе шалене перенавантаження внаслідок чого виникають надзвичайні ситуації (пожежі в домоволодіннях, квартирах, тощо). На сьогоднішній день від перевантаження електромережі в смт. Слобожанське вийшла з ладу 1 КТП (комплектна трансформаторна підстанція) яка забезпечує електроенергією цілий квартал нашого селища, а також в багатоповерховому будинку виникла пожежа від загоряння проводки.

Слобожанська селищна рада, вкотре звертається до мешканців нашої громади, мінімально задіяти потужні електроприлади - кондиціонери, електрочайники, електрообігрівачі, тощо. Особливо не вмикати одночасно зазначені електроприлади та підходити до цього більш раціонально, використовуючи  прилад електричного обігріву для однієї кімнати, а не вмикаючи в кожній кімнаті квартири.

Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців Слобожанської територіальної громади максимально економити електроенергію та велику увагу приділяти правилам безпеки, в першу чергу це запорука Вашого життя та оточуючих поруч з Вами людей, а також запорука стабільності енергетичної безпеки нашої громади, області та країни в цілому.