infpov

 Нагадуємо, що 01 січня 2022 року розпочався черговий етап подачі декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2021 рік.

Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

Нова форма декларації: https://bit.ly/3E6RPK4

За несвоєчасне подання, умисне неподання або внесення суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

З метою своєчасного заповнення декларації на сайті НАЗК та подання її у належний Законом строк радимо заздалегідь перевірити термін дії та належне функціонування особистого електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Звертаємося до декларантів: якщо під час заповнення декларації ви виявите технічні проблеми, які не стосуються грошових виражень — будь ласка, зверніться до НАЗК (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.). Нагадуємо, що телефон контакт-центру НАЗК –  +38 (044) 200–06–94.