Заболевшие на ковид

Слобожанська селищна рада інформує, що у зв’язку із збільшенням звернень громадян до амбулаторії ЗПСМ смт. Слобожанське у будні дні та із хворобою деяких лікарів ЗПСМ амбулаторії з 24.10.2021 року змінюється графік роботи чергового кабінету амбулаторії у вихідні та святкові дні. Прийом громадян буде проводитися з 8.00 год. до 14.30 год.

За даними КНП «Зміївський центр первинної медико-санітарної допомоги»  станом на 18.10.2021 року на COVID-19 захворіли 216 осіб, з них 10 дітей, у т.ч. по: смт. Слобожанське  -  160, с. Геніївка – 6, с.  Шелудьківка – 11, сел. Благодатне – 1, с. Скрипаї  -  1,  с. Лиман  -  27,  с. Н.Бишкин - 2, сел. Донець - 7, с. Ч. Бишкин - 1.

Якщо рік тому єдиним способом боротьби з коронавірусом були  карантин та масковий режим, то з появою вакцини з’явився  ще один метод - вакцинація. На сьогодні з 23563 осіб дорослого населення, які підлягають вакцинації від COVID-19, по Слобожанській селищній раді провакциновано 4165 осіб, що становить лише 17,7%. Тільки повна вакцинація населення дасть змогу подолати цю небезпечну хворобу.

Нагадуємо, що на території Слобожанської селищної ради можна провакцинуватися у пункті щеплення за адресою: вул. Оздоровча, 2 смт. Слобожанське та у амбулаторіях ЗПСМ населених пунктів с. Лиман, с. Н.Бишкин, с. Геніївка, с. Шелудьківка, с. Скрипаї, сел. Донець. У наявності вакцина: CoronaVac, AstraZeneca, Pfizer. При собі необхідно мати паспорт.

Звертаємося до всіх мешканців – бережіть себе та своїх близьких: провакцинуйтеся!