30 вересня Україна відзначає день усиновлення.

До цього свята  служба у справах дітей Слобожанської селищної ради провела захід «Усиновлення – особлива дорога батьківства».

У відділі соціального захисту населення, в центральному парку та біля Слобожанської гімназії №2 проведено інформаційно-роз’яснювальну бесіду з метою з’ясування обізнаності людей різного віку щодо процедури усиновлення та було розповсюджено буклети про усиновлення, виготовлені до даного заходу.

В ході бесіди було з'ясовано, що громадяни розуміють, що таке усиновлення. За певних умов вони розглядали б для себе можливість взяти на виховання або усиновити дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування.

Значна кількість опитаних виявилася не готовою до такого кроку з різних причин таких, наприклад, як наявність своїх дітей, нестабільне фінансове забезпечення, стан здоров’я, вік, проблеми, які можуть виникнути, при вихованні дітей. 

Запрошуємо до співпраці усі небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом з дітьми-сиротами та дітьми, які залишилися без батьківського піклування та потребують підтримки.

Про більш детальну інформацію Ви зможете дізнатися, звернувшись до служби у справах дітей Слобожанської селищної ради за адресою: смт. Слобожанське, вул. Лермонтова, буд. 21, кім. 1-89, телефон 5-22-88