Ogoloshenja

Мешканці смт. Слобожанське!

Нормативні документи, якими газорозподільні підприємства зобов’язувалися здійснювати для побутових споживачів безоплатне проведення планово-технічого обслуговування систем газопостачання та газового обладнання в приватних житлових будинках та квартирах багатоповерхового житлового фонду, втратили чинність згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 року №442 « Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Вартість технічного обслуговування залежить від об’єму роботи, а саме: протяжності внутрішньобудинкових газопроводів, кількості газових приладів, їх типу та періоду обслуговування, що визначається у додатку до договору.

Нагадуємо усім споживачам природного газу, що своєчасне технічне обслуговування газових приладів- запорука їх безпечного фунціонування. Аби не залишатись без газопостачання та уникнути можливих аварійних ситуацій, споживачам природного газу необхідно потурбуватися про свою безпеку та організувати перевірку стану системи вентиляції і димоходів житлових будинків та квартир, дотримуватись правил безпеки, не залучати до ремонту та заміни газового обладнання сторонніх осіб.

Також звертаємо увагу, що отримати більш детальну інформацію споживачі можуть, звернувшись до своєї організації, яка надає послуги з газопостачання.

Шановні мешканці, якщо Ви вбачаєте дії працівників ПАТ «Харківгаз» незаконними, то має право звернутись до правоохоронних органів.