Про початок реалізації проєкту

Слобожанська селищна рада РОЗПОЧИНАЄ РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОЄКТУ - переможця конкурсу «Енергія розвитку» АТ «Укргазвидобування»

Розпочинається реалізація проєкту «Створення освітнього осередку - креативного простору  Слобожанської територіальної громади (назва-гасло «Креативний простір – інкубатор освіти та розвитку»)»!

Метою проєкту є створення умов для отримання населенням Слобожанської селищної ради нових знань та навичок, необхідних для вдосконалення професійних якостей, перепрофілювання трудової діяльності та організації підприємницької діяльності, шляхом  проведення формальних і неформальних видів навчання та професійної підготовки підлітків та працездатного населення громади у створеному сучасному освітньому осередку – креативному просторі Слобожанської територіальної громади в приміщенні Слобожанського селищного Палацу культури.

Проєктом передбачається відновлення естетичного вигляду, меблювання та оснащення оргтехнікою і мультимедійним обладнанням  освітнього осередку – креативного простору Слобожанської територіальної громади, що буде створений в приміщенні Слобожанського селищного Палацу культури, а також складання графіку проведення формальних і неформальних видів навчання та професійної підготовки в освітньому осередку – креативному просторі.

Вартість проєкту становить 125 508,00 грн., з них: 99 991,00 грн. – кошти Групи Нафтогаз, 25 517,00 грн. – кошти селищного бюджету Слобожанської територіальної громади.

Термін реалізації проєкту: травень 2021 року – вересень 2021 року.