DCZ

Гараж 48 , Естонська рада у справах біженців та Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» запрошують жінок зі сходу України взяти участь у «Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва»!

Розробіть свої ідеї щодо мікро- та малого бізнесу разом із командою, вигравайте гранти на розвиток підприємництва розміром від 60 000 до 80 000 грн та розвивайте стабільний бізнес задля покращення умов життя ваших родин.

Програма створена для жінок, які проживають у Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській областей для того, щоб вони отримали нові практичні навички або покращили існуючі, отримали знання з маркетингу, дізнатися про створення бізнесу та підприємництва для того, щоб створити власний бізнес для покращення умов життя своїх родин. При відборі учасниць, в першу чергу, пріоритет надаватиметься жінкам, які проживають вздовж контактної лінії, внутрішньо переміщеним особам та жінкам із вразливих категорій.

Для того, щоб взяти участь у програмі, необхідно зареєструватися до 15 березня 2021 року за посиланням: https://garage48.typeform.com/to/U0kdSNmE.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті Запорізького благодійного фонду «Єдність» за майбутнє» у розділі «програма розширення можливостей жіночого підприємництва»: https://www.ednistfond.com.ua/empowering-women-entrepreneurship-program/

Сторінка події у Facebook: https://www.facebook.com/events/164652688524035/