герб

ОГОЛОШЕННЯ

до уваги суб’єктів декларування

Слобожанської селищної ради!

Нагадуємо, що 01 січня 2021 року розпочався черговий етап подачі декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядуванняза 2020 рік.

Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

За несвоєчасне подання, умисне неподання або внесення суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

З метою своєчасного заповнення декларації на сайті НАЗК та подання її у належний Законом строк радимо заздалегідь перевірити термін дії та належне функціонування особистого електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Додатково повідомляємо, що детальну інформацію щодо порядку заповнення та подання декларації можна переглянути на веб-сайті НАЗК https://nazk.gov.ua у розділах «Роз’яснення щодо заповнення декларацій».

Телефони НАЗК:

Довідка щодо заповнення декларацій: (044) 200-06-94

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Начальник Відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції Слобожанської селищної рад

О.В. Рєпнікова