questions

  1. Конституція України про свобода пересування та вільний вибір місця проживання на території України ( ст. 33 Конституції України).
  2. Свобода пересування та вільний вибір місця проживання в Україні (ст. 2 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  3. Визначення термінів - місце проживання/перебування на території України (ст. З Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  4. Визначення терміну - реєстр територіальної громади (ст. З Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  5. Визначення терміну - орган реєстрації (ст. З Закону України «Про свободу пересуванні, та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  6. Визначення терміну - вільний вибір місця проживання чи перебування (ст. З Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  7. Законні підстави перебування на території України (ст. 5 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  8. Реєстрація місця проживання особи (ст. 6 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  9. Зняття з реєстрації місця проживання (ст. 7 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  10. Підстави для відмови в реєстрації або знятті з реєстрації місця проживання(ст. 9-1 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  11. Особливості реєстрації місця проживання бездомних осіб (ст. 6-1 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  12. Чи можлива реєстрація місця проживання особи з одночасним зняттям з реєстрації попереднього місця проживання (с. 6 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  13. Адміністративний збір за надання послуги (ст. 11-1 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  14. Реєстр територіальної громади (ст. 11-2 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  15. Обмеження вільного вибору місця проживання (ст. 13 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  16. Законний представник та документи, що посвідчують його повноваження (ст. 39 Цивільного процесуального кодексу України)
  17. Які адміністративні стягнення за проживання громадян без реєстрації місця проживання, та органи (посадові особи) уповноважені розглядати справи про
    адміністративні правопорушення (ст. 197, ст. 213, ст. 219, ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення).
  18. Доступ до реєстрів територіальних громад (ст. 11-3 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні»).
  19. Реєстрація місця проживання новонародженої дитини ( п.5 Правил реєстрації місця проживання , постанова КМУ № 207 від 02.03.2016 р.)
  20. Документи, які подає особа для реєстрації місця проживання ( п.18 Правил реєстрації місця проживання, постанова КМУ № 207 від 02.03.2016 р.)
  21. Документи, які подає особа для зняття з реєстрації місця проживання ( п.26 Правил реєстрації місця проживання, постанова КМУ № 207 від 02.03.2016 р.)
  22. Які дані вносяться до реєстру територіальної громади про особу ( п.31 Правил реєстрації місця проживання, постанова КМУ № 207 від 02.03.2016 р.)
  23. Доступ до інформації, що міститься у реєстрах територіальних громад ( п.32 Правил реєстрації місця проживання, постанова КМУ № 207 від 02.03.2016 р.)
  1. Контроль за дотриманням органами реєстрації вимог законодавства з питань реєстрації місця проживання ( п.ЗЗ Правил реєстрації місця проживання, постанова КМУ № 207 від 02.03.2016 р.)

Завантажити >>