25 листопада 2020 року в малій залі Слобожанського Палацу культури відбулась зустріч Слобожанського селищного голови Діхтяря Дмитра Миколайовича з головами сільських рад: Бутко Олександром Володиморовичем - Лиманським сільським головою, Севериним Віктором Олександровичем - Нижньо Бішкінським  сільським головою, Русіним Юрієм Вікторовичем – Геніївським сільським головою, Стадником Русланом Вікторовичем – Шелудьківським сільським головою, Лисак Тетяною Миколаївною – Скрипаївським сільським головою а також з керівником фермерського господарства Штих Юрієм Петровичем, директором Агрофірми ім. Гагаріна Микитченко Сергієм Миколовичем та приватним підприємцем Стебло Миколою Миколайовичем. Також на зустрічі були присутні заступник Слобожанського селищного голови Дубнюк Микола Миколайович та директор комунального підприємства Чучупалов Віктор Борисович.

GerbUkraine

Протокол №34 позачергового засідання регіональної комісії

172734

В останні роки кількість банківських відділень та банкоматів неухильно знижується, зокрема за 2014 - 2019 роки ліквідовано більше 80 банків, тільки за 2018 рік скорочено 980 банківських структурних підрозділів. Більшість скорочених відділень банків припадає на невеличкі населені пункти України, де мешканці залишаються без банківських послуг, в тому числі не мають можливості скористатись банківськими картками для отримання пенсії та інших соціальних виплат.

завантаження

shutterstock 741743899

Комсомольська селищна рада отримала лист від ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ стосовно санітарно-епідемічної ситуації з захворюваності на вірусний гепатит А, в якому повідомила про ситуацію щодо захворюваності на вірусний гепатит А та направила пям'ятку "Чи можна попередити хворобу Боткіна?" з метою забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя, попередження захворювання на вірусний гепатит А.

title

У Слобожанському Палаці культури відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорського мистецтва!

IMG 0bd4af57b6cf8a9f3fbd65e5e4bd6063 V

12 листопада святкує свій 97 День народження чарівна жінка, учасник бойових дій Шаповалова Євгенія Михайлівна.

Комсомольська селищна рада вітає Євгенію Михайлівну з Днем народження. Зичимо їй міцного здоров'я та довголіття,  багато років залишатися бадьорою і в гарному настрої! Хай роки летять вперед, нагороджуючи заслуженим щастям!

герб

8 листопада 2019 року відбулося термінове засідання позачергової сесії Комсомольської селищної ради.

20191106 112820

6 листопада 2019 року в приміщенні Комсомольської селищної ради пройшла зустріч з фахівцями Харківського регіонального відділу Асоціації міст України.

GerbUkraine

УКРАЇНА

Харківська область

Зміївський район

Комсомольська селищна рада

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від "11" листопада 2019 року №125  
Про скликання позачергової LXIII сесії Комсомольської селищної ради VII скликання  

Рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради від 15 квітня 2024 року

vikonkom

ПИТАННЯ, ВКЛЮЧЕНІ ДЛЯ РОЗГЛЯДУ НА

ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

СЛОБОЖАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

15 квітня 2024 рік

Детальніше...

15 квітня 2024 року під головуванням Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяря відбулося чергове засідання виконавчого комітету Слобожанської селищної ради

На порядок денний винесено 179 основних та 1 додаткове питання.

Члени виконавчого комітету схвалили проєкт рішення про затвердження звіту щодо виконання бюджету Слобожанської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року, внесли зміни до проєктів рішень щодо бюджету Слобожанської селищної територіальної громади, зміни до програм та заходів: розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради, благоустрою та комунальної сфери, соціального захисту населення. Також, внесли зміни до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту, до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань тощо.

Розглянуто заяви громадян та прийняті відповідні рішення щодо зміни адреси з упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна, приватизація житла, затверджено рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини виконавчий комітет вирішив надати статусу дітям, що постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено та оперативно. Більш детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на http://km-sov.gov.ua/ Детальніше...

Пожежу легше попередити, ніж загасити!

Навесні, з настанням перших теплих днів люди починають господарювати на подвір’ях, городах , полях, прилеглих територіях, вирушають на відпочинок до найближчих мальовничих куточків – лісів, річок, гайків.  З підвищенням температури повітря та встановлення бездощової погоди починається пожежонебезпечний період. Значна частина пожеж виникає саме через людський фактор.

Тому, протягом пожежонебезпечного періоду забороняється:

  • розведення багать у лісі, на торфовищах, в заплавах річок та водосховищ;
  • заїзд на територію лісового фонду транспортних засобів та інших механізмів, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарської мети;
  • палити, кидати у лісі та на сухій траві непогашені сірники, недопалки;
  • спалювання трави, сміття, залишків рослинності на сільгоспугіддях, на землях лісового фонду, вздовж доріг, на територіях приватних садиб тощо. Детальніше...

    Інформація щодо наявності лікарських засобів станом на 15.04.2024

    Medical

    Детальніше...

    Насіння перемоги

     

    Слобожанська селищна рада а рамках ініціативи “Насіння перемоги” безкоштовно передає родинам внутрішньо переміщених осіб та сім’ям наших захисників насіння овочів, яке отримано в рамках проекту "Згуртовані громади".

    Насіння кукурудзи, томату, базилику та огірків на 900 родин були надані Всеукраїнською асоціацією громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)

    Дякуємо благодійникам за допомогу!

    Разом до ПЕРЕМОГИ!!!! Все буде Україна!!!

    Зустріч з командою юристів громадської організація "Харківська правозахисна група"

    screenshot3 655229b8df03b

    Команда юристів громадської організація " Харківська правозахисна група" Харківська правозахисна група (ХПГ) 23 квітня 2024 року з 9:00 до 14:30 в с. Слобожанське, Харківської області. за адресою: вул.Я. Мудрого, 12 буде надавати безкоштовно правову (відбирати заяви про правову, гуманітарну допомогу, готуватиме заяви про злочини для подальшої передачі юристам, які будуть супроводжувати Вашу справу в ООН та Міжнародному кримінальному суді та психологічну (запис для тих хто не в Харкові, онлайн) допомогу постраждалим від воєнних дій, а саме:
    Детальніше...

    Вічна пам'ять Гутаріной Людмилі Володимирівні

    фото

    14 квітня 2024 року на 71 році пішла з життя людина, відома багатьом мешканцям не тільки нашого селища, району, але й всієї області. Колишній директор Слобожанського ліцею №2 Гутаріна Людмила Володимирівна. Учитель, наставник і друг. Людина — епоха. Віддана педагогічній діяльності впродовж усього свого життя.

    Детальніше...

    12 квітня 2024 року в Слобожанській селищній територіальній громаді відбулася щорічна толока з блаугоустрою прилеглих територій

    Незважаючи на воєнний стан, наша громада має бути охайною та затишною.
    📢12 квітня 2024 року в Слобожанській селищній територіальній громаді відбулася щорічна толока з блаугоустрою прилеглих територій. Заходи з прибирання та благоустрою вже давно стали традиційними в нашій громаді.
    🤝Спільними зусиллями працівників Слобожанської селищної ради, комунальних установ селищної ради, КП «Комунальник» було проведено прибирання території селища Слобожанське загальною площею 56 Га та висаджено 60 дерев.🌳♻️
    ✅Відповідні заходи також відбулися і в старостинських округах громади.
    ☝️Хочеться зазначити, що благоустрій – це не разова акція, це щоденна робота, і в першу чергу – робота над собою, своєю свідомістю, зробивши невелике зусилля над собою – не смітити❗❗❗
    🚨👉Питання чистоти та благоустрою нашої громади залежить не лише від комунальної служби та від організації роботи, а й від свідомості самих жителів. Кожен може проявити ініціативу і привести до ладу своє подвір’я, прилеглу територію чи дитячий майданчик біля будинку.
    ☘️Прохання до всіх жителів громади: після відпочинку на природі прибирайте після себе своє ж сміття❗❗❗ Детальніше...

    Герої не вмирають!

    Ковальов Ігор Іванович

    04.08.1966 – 05.04.2024

    Утримання територій – обов’язок органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання та громадян

    Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що втратив чинність Закон України «Про відходи» від 05.03.1998 №187/98 та набрав чинності Закон України «Про управління відходами» від 20.06.2022 №2320-IX. Цей Закон визначає  організаційні, правові, економічні засади діяльності щодо запобігання утворенню, зменшення обсягів утворення відходів, зниження негативних наслідків від діяльності з управління відходами, сприяння підготовці відходів до повторного використання, рециклінгу і відновленню з метою запобігання їх негативного впливу на здоров’я людей та навколишнє природне середовище.

    Відповідно до Закону України «Про відходи», забороняється несанкціоноване скидання і розміщення відходів, у тому числі побутових, на території міст, населених пунктів та в інших місцях, що може створювати небезпеку для здоров’я людей та навколишнього середовища.

    Викидання сміття в місцях, спеціально не пристосованих для цієї мети, тягне за собою відповідальність, встановлену законом. Так, у ст. 42 ЗУ «Про відходи» зазначено, що «особи, винні в порушенні законодавства про відходи, несуть дисциплінарну, адміністративну, цивільну чи кримінальну відповідальність за порушення встановленого порядку поводження з відходами, що прямо чи опосередковано може вплинути на здоров’я людини або може призвести до забруднення навколишнього середовища та економічних збитків».

    Детальніше...