Викопиювання 1

 Існуючий стан: Детальний план території для будівництва храмового комплексу Релігійної організації "Релігійна громада Вознесіння Господнього с.Скрипаї  Ізюмської єпархії Української православної церкви", виконано  на підставі:

 -договору на виготовлення проектно-містобудівної документації між замовником та ФОП «КАПУСТЕНКО С.В.»,  за участю інвестора;

Межі детального плану території прийняті згідно завдання на проектування.

Розглянута земельна ділянка має наступні характеристики:

Місце розташування земельної ділянки – Харківська область, с.Скрипаї, вулиця Широка.

Форма власності - комунальна власність.

Цільове призначення земельної ділянки – 03.04 Для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій. Землі житлової та громадської забудови.

Загальна площа території - 0,2000 га.

Кадастровий номер –  6321784501:01:003:0153.

Використання території: В даний час, територія, що розглядається даним ДПТ, знаходиться в осередку планувальній зоні садибної житлової та громадської забудови змішаної поверховості (до двох поверхів) і переважно традиційного зонування та визначена як загально-сільській центр, що відповідає положенням генерального плану села. Сучасний стан використання території відображено на кресленнях (див. лист ГП-2).

Характеристика будівель: Територія вільна від забудови та зелених насаджень.

Інженерне обладнання.

Інженерна інфраструктура розглянутої та прилеглих територій включає наступні інженерні мережі, а саме:

- електромережа 0,4кВ;

- електромережа 10кВ;

- газопровід низького тиску.

Транспорт.

Об’єкт будівництва знаходиться в зоні сформованої вулично – дорожньої мережі села.

Планувальні обмеження

При цьому детальним планом передбачене встановлення обмежень на використання наявних на території проектування охоронних зон загальноміських інженерних мереж:

 - для лінії електромереж 0,4кВ - по  2,0м в обидві сторони від мережі;

 - для лінії електромереж 10кВ - по  10,0м в обидві сторони від мережі;

 - газової мережі – по 2,0м в обидві сторони від мережі низького тиску.

Функціональне призначення оточуючих територій, що впливають на планувальну структуру та забудову ділянки -громадська, торгівельна та адміністративна забудова.

Навколишня існуюча забудова формує центр села з побудованими чисельними об’єктами торгівлі, обслуговування тощо.

Проектні рішення: Проектним рішенням передбачається будівництво культового  комплексу «Релігійної громади Вознесіння Господнього с.Скрипаї Ізюмської Єпархії Української православної церкви». Культовий комплекс передбачено сформувати будівлями та спорудами:

- Храм з розмірами в плані 7,76х16,64м. Розрахована місткість до 20 прихожан (із розрахунку 7,0м2 на одного прихожанина), орієнтовною загальною площею 101,5м2 (в т. ч. площа притвору 25,0 м2, площа середньої частини храму 60,0м2, алтарна частина 16,5 м2);

- Господарчі будівлі (підсобні приміщення, службові приміщення, надвірна вбиральня тощо).

Перелік основних і допоміжних об’єктів проектного майданчику, що передбачено збудувати визначено у графічній частині ДТП  (див. ГП – 3).

Містобудівною документацією не передбачено зміна функціонального та цільового призначення розглянутої території.

Матеріали по детальному плану території для будівництва храмового комплексу на вул.Широка у с.Скрипаї Чугуївського району Харківської області розміщенні на офіційному веб-сайті Слобожанської селищної ради (km-sov.gov.ua) та у приміщенні колишньої Скрипаївської сільської раді з 26 жовтня 2021 року. Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій начальник відділу ЖКГ, благоустрою, транспорту, містобудування та архітектури Юношев В.О.

Письмові пропозиції громадськості до детального плану території для будівництва храмового комплексу на вул.Широка у с.Скрипаї Чугуївського району Харківської області подають до виконкому Слобожанської селищної ради в строк з 26 жовтня 2021 року по              26 листопада 2021 року.

За детальною інформацією щодо питань стосовно детального плану території можливо звернутися за адресою с.Скрипаї, вул. Широка, буд. 55а, тел. 7-31-22, або смт.Слобожанське, вул.Дружби буд.7, (відділ ЖКГ, благоустрою, транспорту, містобудування та архітектури), тел. 5-20-60.

Слобожанська селищна рада

 

Проектна пропозиция

Проектна пропозиция 1

Фотофіксація 1 (Храм)

Фотофіксація 1 (Храм) 1

Фотофіксація 2 (Храм)

Фотофіксація 2 (Храм) 1

Професійне навчання в Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Title

Детальніше...

Рекомендації споживачам щодо профілактики гострих інфекційних захворювань у період воєнного стану

05

Через терористичні ракетні обстріли критична інфраструктура зазнає суттєвих ушкоджень і, як наслідок, може виникнути загроза відключення від систем централізованого водопостачання.

Детальніше...

Пам’ятка для населення щодо утримання колодязів

04

Значна кількість населення, переважно в сільській місцевості використовує підземні води з обладнанням для їх підйому відповідних споруд, тобто шахтні та трубчасті колодязі (свердловини). Такі підземні води є незахищеними від забруднення, вони пов’язані з поверхнею землі, з її станом.

Детальніше...

Як захиститись від гепатиту А

03

У зв’язку із реєстрацією спалаху вірусного гепатиту А на Вінниччині, а також зростанням захворюваності на вірусний гепатит А в інших областях України, рекомендуємо утриматися від використання для пиття, приготування їжі та миття посуду води з шахтних та трубчастих колодязів, каптажів джерел  тощо, інформація про якість води яких відсутня.

Детальніше...

Недоброякісна питна вода – загроза для здоров’я населення

02

Вода є фактором передачі багатьох інфекцій бактеріального та вірусного походження. Вживання недоброякісної питної води суттєво погіршує здоров’я людини, зумовлюючи виникнення таких інфекційних захворювань, як холера, дизентерія, туляремія, лептоспіроз, поліомієліт тощо.

Детальніше...

Щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків

01

Рекомендації

Аби вберегтися від небезпечних наслідків весняної повені, паводків, підтоплень, які можуть спричинити виникнення спалахів інфекційних хвороб, харчових отруєнь. рекомендуємо дотримуватись наступних правил:

Детальніше...

Профілактика сказу в домашніх тварин, графік проведення щеплень

Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин, фахівцями дільниць ветеринарної медицини Харківської області державної лікарні ветеринарної медицини в період з 26.03.2024 по 29.03.2024, 01.04.2024 року будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в містах та населених пунктах району:

Детальніше...

Шановні користувачі послуг Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго»!

Для відновлення роботи Зміївської ТЕС потрібен великий ресурс, як людський, так і фінансовий.
📢☝️Керівництво Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» та Слобожанської селищної ради звертається до користувачів послугами Зміївської ТЕС з наполегливою вимогою – погасити заборгованість за комунальні послуги, які надаються Зміївською ТЕС – це вагомий та необхідний вклад кожного в допомогу відбудови нашого підприємства (сума боргу перевищує 30 млн.грн.)❗❗❗

Про можливість оздоровлення та відпочинку дітей Слобожанської громади віком від 7 до 18 років за рахунок бюджетних коштів у 2024 році у ДПУ «МДЦ Артек»

01

                                                                                                          

ДО УВАГИ БАТЬКІВ !

Слобожанська селищна рада інформує про можливість оздоровлення та відпочинку дітей Слобожанської громади віком від 7 до 18 років за рахунок бюджетних коштів у 2024 році у ДПУ «МДЦ Артек».

Детальніше...

📢Відбулася зустріч Слобожанського селищного голови Дмитра Діхтяря з керівництвом Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» щодо обговорення альтернативного опалення селища Слобожанське

02

☝️Розуміємо, що зарано розмовляти про перспективи відновлення потужностей Зміївської ТЕС, але віримо і ця розмова додає надії, що перспективи існують… завдяки ЗСУ, Господу Богу та спільним зусиллям - все можливе буде зроблено та наступний опалювальний сезон буде благополучно пройдено!🙏🇺🇦

Детальніше...