vikonkom

  1. Про погодження Зміївській ТЕС ПАТ «Центренерго» Річного плану надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 12 місяців 2024 року.
  2. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для споживачів Зміївської ТЄС ПАТ «Центренерго» .
  3. Про схвалення проєкту рішення ХLІV сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».
  4. Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін до Заходів до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Слобожанської селищної ради на 2022 -2025 роки.
  5. Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми розвитку охорони здоров’я на території Слобожанської селищної ради на 2021 -2025 роки.
  6. Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
  7. Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради проєкту рішення «Про внесення змін та доповнень до заходів на 2023 рік до Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, територіальної оборони, добровольчих та інших військових формувань Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2023-2025 роки.
  8. Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми енергозбереження та благоустрою територій населених пунктів Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
  9. Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради змін та доповнень до Заходів на 2023 рік до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Слобожанської селищної ради на 2021-2025 роки.
  10. Про схвалення та подання на затвердження сесії Слобожанської селищної ради внесення змін до Заходів на 2023 рік до Слобожанської селищної програми «Шкільний автобус» на 2021-2025 pоки.
  11. Про визначення на 2024 рік об’єктів, на яких порушники повинні виконуватимуть адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та видів робіт, що можуть ними виконуватися.
  12. Про визначення на 2024 рік об’єктів, на яких засуджені до покарання у вигляді громадських робіт повинні виконуватимуть кримінальне покарання у вигляді громадських робіт та видів робіт, що можуть ними виконуватися.
  13. Про визначення на 2024 рік об’єктів, на яких порушники повинні виконуватимуть адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт та видів робіт, що можуть ними виконуватися.
  14. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Комунальник» на 2024 рік .
  15. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Слобожанська лікарня» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2023 рік .
  16. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Слобожанська лікарня» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2024 рік.
  17. Про доцільність призначення РЯБЧЕНКО С.О. опікуном над РЯБЧЕНКО М.О.
  18. Про надання дозволу на влаштування індивідуальної системи опалення квартири гр. ГАЄВСЬКОМУ А.О.
  19. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  20. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  21. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  22. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  23. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  24. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  25. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  26. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  27. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  28. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  29. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  30. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  31. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  32. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  33. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
  34. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені та/або знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.