До Уваги сільхозтоваровиробників та виробників харчових продуктів!
Громадська організація «Аналітичний центр Аграрного союзу України» запрошує взяти участь у тренінгу, присвяченому підготовці підприємства до виконання вимог до безпечності харчової продукції, які висуваються на міжнародних ринках.
Під час тренінгу керівники та профільні фахівці підприємств аграрного сектору та виробники харчових продуктів отримують інформацію про основні нормативні документи ЄС, які стосуються безпечності харчових продуктів, ознайомляться з тим, яким чином процює сучасна ситстема ринкового контролю, а на завершення сформують уявлення про те, які норми чинного законодавства України є предметом державних перевірок і як це пов’язане з виконанням вимог міжнародних ринків.
Безкоштовний тренінг буде проведений у дистанційному режимі 23 березня 2021 року о 10.00 на майданчику youtube ТПП України за посиланням:
або повiдомити за адресоrо: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. iнформацiю: ПIБ, регiон, назву пiдприемства, профiль, посаду, вайбер номер, електронну пошту.
Мета кампанії - привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
У Харківській області продовжує працювати гаряча лінія з евакуації за номером 0 800 33 92 91. Водночас відтепер основним номером для звернень з питань евакуації є короткий номер 203. Перехід на короткий номер пов'язаний зі спрощенням комунікації для людей та підвищенням доступності допомоги. За номером 203 можна: * отримати консультацію щодо поселення в інші регіони України; * подати звернення щодо евакуації цивільного населення з прифронтових та прикордонних територій; * отримати перенаправлення за відповідними напрямами чи службами. Номер 0 800 33 92 91 продовжить працювати, оскільки раніше проводилася масштабна інформаційна кампанія, однак основний акцент тепер робиться саме на короткий номер 203.