Підчас засідання розглянуто 30 питань, серед яких:

  • Про схвалення проєкту рішення ХХХІІ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради «Про внесення змін до рішення ХХХ сесії VIII скликання Слобожанської селищної ради від 23 грудня 2022 року №1392-VIII «Про бюджет Слобожанської селищної територіальної громади на 2023 рік».
  • Про схвалення та подання на затвердження Слобожанської селищної ради внесення змін до основних цільових та галузевих Програм Слобожанської селищної ради, а також Заходів до них.
  • Про намір передачі в оренду вбудованого нежитлового приміщення, загальною площею 11,0кв.м., розташованого за адресою: смт. Слобожанське, вул. Оздоровча, буд. ** та включення його до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Слобожанської селищної територіальної громади.
  • Про оголошення аукціону на право оренди об’єкта комунальної власності, а саме: вбудованого нежитлового приміщення, загальною площею 11,0кв.м., розташованого за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт. Слобожанське, вул. Оздоровча, буд. **
  • Про затвердження Протоколу електронного аукціону № LLE001-UA-20230123-02453 від 17.02.2023р.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слобожанської селищної ради «Про створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та фіксації фактів масового отруєння бджіл на території Слобожанської селищної ради» від 18.05.2021р. №160.
  • Про визначення помічником ** дієздатної фізичної особи ***
  • Про затвердження акту встановлення факту здійснення *** догляду за особою, яка потребує постійного догляду.
  • Про доцільність призначення **** опікуном над ***
  • Про присвоєння поштової адреси житловому будинку.
  • Про надання згоди на реєстрацію місця проживання громадянки ***
  • Про зняття з квартирного обліку.
  • Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування***
  • Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування ***
  • Про надання статусу дитини-сироти ***
  • Про встановлення опіки над дитиною-сиротою ***
  • Про призначення відповідального за збереження житла та збереження права користування житловою площею за дітьми-сиротами.
  • Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна.

Герої не вмирають!

 
Абраменко Дмитро Миколайович
21.10.1984 - 16.06.2024

Графік виїзних прийомів фахівців служби зайтятості у ЦНАПі Слобожанської селищної ради

Шановні мешканці Слобожанської селищної ради продовжується  реєстрація на грошову допомогу від міжнародної організації

Зареєструватися можуть наступні категорії:

І. мешканці, домоволодіння яких опалюються дровами та не підключені до газового та цетралізованого опалення  та підпадають під такі критерії вразливості домогосподарств:

  • в домогосподарстві є люди з інвалідністю;
  • в домогосподарстві є люди похилогу віку (60+ років);
  • в домогосподарстві є батько одинак або мати одиначка;
  • в домогосподарстві є 3 або більше дітей;
  • в домогосподарстві є дитина 3 або менше років;
  • в домогосподарстві є батьки-усиновителі (прийомні батьки, опікуни).

ІІ.  в незалежності від виду опалення, допомогу можуть отримати особи з інвалідністю І-ІІ групи; особи з інвалідністю ІІІ групи з числа людей похилого віку (60+ років); батьки дітей з особливими потребами; онкохворі та громадяни віком з 80 років та старші. Детальніше...

День пам’яті загиблих захисників України

Довкілля в вашому смартфоні

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України розробило та запустило ресурс «ЕкоЗагроза» - веб сайт і мобільний додаток для Android та iOS.

Детальніше...

Профілактика водно-нітратної метгемоглобінемії у дітей

Водно-нітратна метгемоглобінемія — це захворювання, пов’язане з вживанням води, що містить високу концентрацію нітратів, яка перевищує встановлені санітарними правилами норми (більше 50 мг/дм3). При потраплянні в шлунково-кишковий тракт нітрати під впливом кишкової мікрофлори відновлюються до нітритів. Саме ці речовини і є небезпечними для людини. Нітрити з’єднуються з гемоглобіном та утворюють метгемоглобін, який “блокує” основну функцію гемоглобіну — перенесення кисню з легень в тканини організму. Через це виникає кисневе голодування тканин.

Водно-нітратна метгемоглобінемія діагностується найчастіше у дітей віком до 3-х років, а особливо  у немовлят при штучному вигодовуванні дитячими сумішами, приготовленими на воді з високим вмістом нітратів.

Детальніше...

Інформація щодо вакцинації домашніх тварин проти сказу

Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Зміївської районної дільниці ветеринарної медицини Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини з 27.08.2024 по 30.08.2024, 02.09.2024 року будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в населеному пункті: с. Геніївка.

Просимо власників тварин забезпечити належні умови за місцем утримання тварин для проведення щеплення проти сказу.

Детальніше...

Інформація про розміщення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі від 27 серпня 2024 року

ZAKUPIVLYA

Інформація про обґрунтування технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Детальніше...

Інформація про розміщення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі від 27 серпня 2024 року

ZAKUPIVLYA

Інформація про обґрунтування технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Детальніше...

Шановні споживачі послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення!

Шановні споживачі послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення!

с-ще Слобожанське, Чугуївський р-н, Харківська область

На виконання вимог розділу II п. 2 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженому наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 05.06.2018 № 130, Зміївська ТЕС ПАТ «Центренерго» повідомляє, що у строки відповідно до діючого законодавства з тарифоутворення, до Слобожанської селищної ради 20.08.2024 р. було надано для розгляду пакет документів з розрахунками планових тарифів на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення для всіх категорій споживачів Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго» на 2025 р., а саме:

- тариф з централізованого водопостачання – 25,55 грн./м3 (без ПДВ) або 30,66 грн./м3 (з ПДВ);

- тариф з централізованого водовідведення – 25,11 грн./м3 (без ПДВ) або  30,132 грн./м3 (з ПДВ).

Тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення розраховані шляхом повного перегляду всіх складових тарифів та річних планів споживання.

Інформацію, визначену цим Порядком, щодо обґрунтування причин зміни тарифу з поясненнями та додатками з метою отримання зауважень та пропозицій оприлюднено на офіційному веб-сайті товариства http://www.centrenergo.com/heat-supply/   

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 06.09.2024 р. у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Зміївська ТЕС ПАТ «Центренерго», Балаклійське шосе 2, смт. Слобожанське, 63460; факс (05747) 5-35-85; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.